We beginnen met een online strategie

Bij het opzetten van een nieuwe webshop komt veel kijken. Teksten, foto’s, prijzen, voorraadbeheer, verzendmethoden en betaalmethoden zijn nog maar het begin. Staat de webshop eenmaal, dan komen klanten meestal niet vanzelf en moet je investeren in online marketing. Voordat we beginnen met het ontwerp en technische realisatie van jouw website. Kan Westdesign van dienst zijn met het opstellen van de juiste online strategie voor jouw website.

Webshop onderdelen waar we ons in specialiseren

Al onze webshops zijn maatwerkprojecten. Dat houdt in dat iedere webshop die we maken speciaal voor jou wordt uitgedacht, ontworpen en technisch gerealiseerd. Je webshop is dus altijd uniek! Ben je benieuwd naar de prijs? Kijk voor een indicatie op onze pagina ‘Wat kost een website?’.

Westdesign werkt voor opdrachtgevers in groot- en kleinbedrijf in verschillende branches en die diversiteit houdt ons scherp en inspireert ons.


Onze webshopspecialisaties:

Online strategie

Ontwerp van webshops

Techniek (Woocommerce)

Koppeling met voorraadbeheer systeem

Online marketing

Landingpages

Nieuwsbrief campagnes en koppelingen

Woocommerce extensies

Aan de slag

Laten we kennismaken

Benieuwd of Westdesign de geschikte partner is voor jouw webshop?

Bel ons op 06-55925802 of vul je nummer in, dan bellen we je terug.

Full-service webshopprojecten

Een webshop bestaat uit verschillende onderdelen. Westdesign specialiseert in de begeleiding van complete webshopprojecten; van strategie tot realisatie tot online marketing.

 

Samenwerking met marketing- bureaus en webdevelopers

Wij werken graag samen met marketingbureaus en webdevelopers. We werken hiermee samen aan volledige projecten, maar ook aan de diverse onderdelen van een webshop. Front-end, back-end, of alleen het ontwerp; het kan allemaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een bericht aan kristian@westdesign.nl of bel Kristian op 06-55925802

Uniek website ontwerp

Uniek ontwerp

Het ontwerp van je webshop is allesbepalend. Wij stemmen de vormgeving volledig af op jouw bedrijf en voorál op je doelgroep. Vertrouw erop dat wij met een doeltreffend ontwerp komen voor jouw webshop. Nieuwsgierig naar wat wij maken? Bekijk ons opgeleverde werk.

Eenvoudig website beheer

Eenvoudig beheer

Een gebruiksvriendelijk programma en vlot beheer van je webshop: dat is wat je wilt. Westdesign maakt het voor je met de combinatie WordPress en Woocommerce. Heb je een zeer uitgebreide webshop nodig? Dan werken we met andere partijen samen om jou de beste oplossing op maat aan te bieden.

Website support

Volledige support

Als het even kan, reageren we direct op je vraag, maar in ieder geval binnen 24 uur. Werk je intensief aan je website en heb je behoefte aan meer ondersteuning? Dan is het mogelijk supporturen op te nemen in een onderhoudscontract.

Webshops Webshops

Westdesign is een eigentijdse ondernemer

“ Sterk in het visualiseren van de gewenste uitstraling. Met kennis van de beschikbare technieken.
Erg sterk vind ik zijn kennis en ambitie. Na het ontwikkelen van het Beyond bordspel kwam Kristian met het idee om er ook een digitale versie van te maken. Zijn durf en nieuwsgierigheid hebben ervoor gezorgd dat het spel nu ook online te spelen is. ”

Rating: 10 van 10 - Beyond Chrysant
Webshops

Grensoverschrijdend succes!

“ Ondanks de afstand (ons bedrijf is gevestigd in Egypte) verliep de communicatie vlot. Westdesign heeft onze identiteit goed weten door te vertalen naar een mooi logo en uitstraling, passend bij zowel de Egyptische cultuur als ook de Europese markt. De website is overzichtelijk en zit logisch in elkaar. ”

Rating: 10 van 10 - Magic Hooks
Webshops

Heel goed geslaagd!

“ Voor het regionale programma Jeugdhulp in gezinsvormen van de 10 gemeenten in de regio Haaglanden heeft Westdesign een website gemaakt. De uitdaging was om van een groot programma met drie ontwikkellijnen en daaronder verschillende 10 acties overzicht te creëren, waarbij verschillende informatie snel en gemakkelijk is terug te vinden. Westdesign is daar heel goed in geslaagd! Het is een mooie en professionele website geworden. ”

Rating: 10 van 10 - Jeugdhulp in gezinsvormen Haaglanden
Webshops

Dik tevreden!

“ Het eerste logovoorstel was gelijk raak! Hieruit volgde al snel een strakke website en ook werd er goed meegedacht aan pakkende en originele promotiemiddelen. Dik tevreden! ”

Rating: 10 van 10 - Hot Pepper King

Ons plan van aanpak

Omdat we veel met elkaar te maken krijgen, is het prettig om eerst kennis te maken. We gaan voor een wederzijdse klik, we inventariseren de verwachtingen en het beschikbare budget. De volgende stap is het uitwerken van de online strategie. Aan de hand daarvan maken we een volledige offerte voor je.

Eerst hebben we jouw akkoord nodig voor het opstellen van de online strategie. Deze strategie gaan we vastleggen in een marketingcommunicatieplan. Om het plan te kunnen schrijven willen wij zoveel mogelijk informatie over jouw product of dienst hebben. We kijken naar je doelen, we nemen je potentiële klanten onder de loep, maar ook je concurrentie. Hiervoor zullen we meerdere keren afspreken.

Als het marketingcommunicatieplan eenmaal is afgerond, is duidelijk wat er allemaal moet gebeuren. Dan kunnen we de offertefase ingaan.

Na oplevering van het marketingcommunicatieplan en jouw goedkeuring van de offerte zetten we het proces in werking om jouw webshop te realiseren en tot een succes te maken. Aan de hand van de offerte werken we een planning uit waarin beschreven staat wat er gebeuren moet en wanneer.

Voor de content schakelen we professionals in. Heb je nog geen logo en huisstijl? Ook hiermee kunnen we je van dienst zijn.

Onze communicatie met jou is transparant en garandeert een vlekkeloze samenwerking. Dat is wel zo prettig voor iedereen!

Bel: 06-55925802
E-mail: kristian@westdesign.nl

aanpak webshop